Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Juhlaviikonloppu

  • Aika 24.5.2019 klo 18:0026.5.2019 klo 13:00 |
  • Järjestäjä ÖRMY ry

Toukokuun viimeisenä viikonloppuna 24. – 26. päivinä ÖRMY vetäytyy Hietasaareen juhlistamaan sen viisivuotista taivalta kevyen seurustelun, raskaan musiikin ja vapaavalintaisen hauskanpidon merkeissä. Viikonloppuun kuuluu pidennettyä kerhoiltaa perjantaina, keikkaa lauantaina Ykän Pubissa sekä seurustelua, saunaa ja muuta mukavaa kaiken lomassa. Viikonlopun aikana myös järjestämme ARMY:n vuotuisen tapaamisen ja kokoustamisen, joten tervetulleita tapahtumaan ovat myös HYRMYn, Jyrmyn, Metal Club Mökän, Pikametallimiesten, Susiraja Metal Clubin, TTykityksen, TYRMYn ja Tyrmäyksen jäsenet.

Tapahtumaan osallistuminen kustantaa ÖRMY ry:n jäsenille 15 euroa ja muille 20 euroa. Ilmoittauduttuaan tapahtumaan ja maksettuaan osallistumismaksun saa saunoa, peseytyä, yöpyä ja muutenkin olla tapahtumapaikassa, syödä siellä ÖRMY:n tarjoamia ruokia sekä osallistua lauantain keikkailtaan maksamatta sisäänpääsymaksua. Tapahtumassa saa toki syödä myös omia eväitä, lähin ruokakauppa lienee Toppilan K-Supermarket kahden kilometrin päässä.

Juhlapaikalla on 20 vuodetta. Vuoteet varataan ensisijaisesti heille, joilla ei ole Oulussa omaa vuodetta. Nukkua saa myös lattialla tai vaikka omassa teltassa pihalla. Omat vuodevaatteet tai makuupussi mukaan. Saunaa lämmitetään aamulla ja illalla, vuoroista päätetään myöhemmin. Paikalla ei ole suihkua.

Lauantain keikkaillan esiintyjiksi on varmistettu oululaiset Verikalpa ja Filthy Crook sekä rovaniemeläinen Beneath Under. Lipunmyynti alkaa kello 19 ja soitto kello 20.

Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 15. huhtikuuta kello 12.00. Linkki ilmoittautumislomakkeehen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd3cjYOTKrAXtZqyAtndZxeuGNouXEY4bLg0N5mwgV7AD50ug/viewform?usp=sf_link
Viimeinen ilmoittautumispäivä on 1. toukokuuta. Jos haluaa ilmoittautua tapahtumaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, peritään kyseiseltä ilmoittautujalta korotettu osallistumismaksu. Maksuohjeet lähetetään viimeistään 2. toukokuuta, ja maksujen eräpäivä on 16. toukokuuta.

Tapahtuman osallistujarekisterin rekisteri- ja tietosuojaseloste on luettavissa ÖRMY:n verkkosivuilla linkin ”Rekisteri- ja tietosuojaselosteet” takana.

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/462923770903380/