Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Keskitalven Katharsis


Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Tiedonkaaren kerhohuoneella alkuun pärähtävä luovuusriitti tuo tulen keskelle hyytävää pakkasta! Sisäiset demonit manataan paikalle infernaalisella musiikilla ja sidotaan paperiseen vankilaan kynien ja muiden epäpyhien instrumenttien avulla. Jos kynä ei pysy kädessä, muiden teoksia ja musiikkiantia voi ihastella vapaasti, ja erilaisia sosiaalisen kanssakäymisen muotoja, kuten keskustelu, on ilmeisesti keksitty. Viisaiden juomaa tai vähän sitä kevyempää* voi tarvittaessa ottaa matkaan kaikkia edellisiä helpottamaan.

Tapiiri ry tarjoaa erinäisiä tarvikkeita (ilmoitetaan myöhemmin), joilla voi ÖRMY ry:n laadukkaan musiikkivalikoiman tahtiin ja sen innoittamana roiskia helvetinmaisemia paperille! Jos esimerkiksi piirtäminen tai vesivärit ovat enemmän mieleen, halutessaan voi toki tuoda omaan taidetyyliinsä sopivia tarvikkeita. Jos taiteiluvälineestä riippumatta ideoita ei millään tule, paikan päällä on ideapankki josta voi arpoa itselleen teemaan sopivia kuva-aiheita.

ÖRMY ry on julistautumassa syrjintävapaaksi alueeksi. Tapahtuma on avoin kaikille tarkasta musiikkimausta, taidekyvyistä ja henkilön muista ominaisuuksista huolimatta!

Mitä: Keskitalven Katharsis – Raskasta metallia ja kepeää taiteilua!
Missä: Tiedonkaari 6:n kerhohuone
Milloin: 9.2.2019 kello 18.00–23.00
Miksi: Koska!

*Elikkä erinäisiä alkoholijuomia

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Vapaa pääsy!